Scouting is in Nederland de grootste jeugd- en jongerenorganisatie. Scouting biedt een leuke en spannende vrijetijdsbesteding en voor ieder kind een veilige en leerzame speelomgeving en uitdagende activiteiten voor jongeren. 

In Rotterdam zijn er al vele jaren Scoutinggroepen aanwezig. Op deze pagina’s maak je kennis met Scouting Olivier van Noort. Van hoe het begon in 1945 tot de huidige gang van zaken in de vereniging.

Olivier van Noort staat voor uitdaging! Bij Olivier van Noort besteden kinderen en jongeren hun vrije tijd op een actieve en uitdagende manier. Scouts hebben veel plezier met elkaar en leren samen te werken en respect te hebben voor de ander. Kinderen en jongeren ontwikkelen zich bij Olivier van Noort op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen de ruimte om te ontdekken en te leren. Via deze website houden we je op de hoogte van alles wat er binnen onze Scoutinggroep gebeurt. Natuurlijk vind je hier ook alles over Scouting in het algemeen, onze groep, hoe je een keertje kunt komen kijken en jeugdlid of vrijwilliger kunt worden.

 

30% Avonturier
28% Teamspeler
22% Waaghals
20% Bijdehand
_______________
100% Scout
 

 

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd