Pagina 1 van 7

Opgave t-shirt en hoodie

Beste Olivier van Noorder

Leuk dat je interesse hebt in een echte Olivier van Noort kledingstuk. We hebben twee prachtige kledingstukken voor je, een t-shirt en een hoodie. Beide zijn te bestellen en eventueel naar wens aan te passen. 

De t-shirt en hoodie kan je dragen naast de reguliere blouse. Als basiskleding blijft de blouse een verplichting. Deze draag je bij gezamenlijke activiteiten zoals koningsdag, 4 mei tijdens kamp of pinksterweekend. Het t-shirt mag men dragen tijdens de warme dagen tijdens de opkomsten en de hoodie is geschikt voor de winterdagen en avond opkomsten of avondactiviteiten.
Het bestellen van een t-shirt of een hoodie is geen verplichting. Hij is een fijne aanvulling op de blouse voor de momenten dat je liever geen blouse aan wil. Je mag zelf bepalen hoeveel t-shirts of hoodies je wilt bestellen.

De kosten van een t-shirt verwachten we tussen de €12,50 en €15,-. Een hoodie tussen de €22,50 en de €27,50. Nadat alle bestellingen binnen zijn weten we definitief wat de kosten zijn. Het ligt eraan hoeveel we bestellen wat de werkelijke kosten zullen zijn. Je hebt de mogelijkheid om bijvoorbeeld je naam en/of speltak op de hoodie erop te laten drukken, tegen een meerprijs van ongeveer €2.-

Wanneer de werkelijke kosten bekend zijn zal deze via een eenmalige incasso voldaan worden

Gegevens van uw kind

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Hieronder zie je ter illustratie hoe de t-shirt eruit komt te zien.

 

De t-shirts zijn in 3 modellen, voor kinderen, dames en heren. Kijk voordat je besteld rustig naar de maatvoering.
Wil je geen t-shirt bestellen geen enkel probleem, geef dan het aantal '0' aan. Bij de maatvoering 'ik wil geen t-shirt'.
 

 

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Hieronder zie je ter illustratie hoe de hoodie eruit komt te zien.

De hoodie is verkrijgbaar in 2 modellen, voor kinderen of volwassenen. Wij bieden de mogelijk om je hoodie te personaliseren. Zo kan je tegen een meerprijs van €2.- je naam op de hoodie laten zetten.
Wil je ook je speltak op de hoodie dan zijn de kosten hiervoor eveneens €2.-.

Ga jij binnen kort naar een andere speltak? Dan zetten wij voor jou al vast je nieuwe speltak-naam op je hoodie. Zo kan jij lekker lang plezier hebben van je hoodie.

Wil je geen t-hoodie bestellen geen enkel probleem, geef dan het aantal '0' aan. Bij de maatvoering 'ik wil geen hoodie.
Kijk voordat je besteld rustig naar de maatvoering.

 

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Gegevens ouder of verzorger

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

 

Door de bestelling te plaatsten geeft je ons toestemming om je t-shirt en/of hoodie eenmalig van je rekening af te schrijven.

Doorlopende machtiging SEPA

Naam: De Olivier van Noortgroep Groep 48 Rek K.
Adres: Honingerdijk 100b 3062 NX Rotterdam
Land: Nederland
IBAN: NL 60 INGB 0000595975
Incassant ID: NLK48ZZZ411257170000
Kenmerk machtiging: t-shirt/hoodie OVN

Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan de Olivier van Noortgroep 48 om eenmalig incasso-opdracht te sturen naar uw bank om
een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van de Olivier van Noortgroep. Als u het niet eens bent met deze afschrijving
kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor
 contact op met de penningmeester of de ledenadministrateur; u heeft de garantie dat het bedrag dan
terstond teruggestort wordt. 
Ook heeft u acht weken de mogelijkheid om via uw bank een betaling te laten terugboeken.
Hou wel rekening mee dat er een betalingsverplichting blijft betreft te bestelde kleding. Deze kunnen niet teruggenomen worden.

Ongeldige invoer

Wanneer je de bestelknop gebruikt ontvang je van ons 2 mailtjes. Een mail waarin staat wat je wil bestelden en een bevestigingsmail met een link. Ga naar deze link en bevestig je bestelling.

Je word dan doorgeleid naar een nieuwe pagina van OVN met een bevestiging. Ook zie je een foutmelding. Deze foutmelding is bij ons bekent en heeft heen invloed op je bestelling.

Mocht je geen mails van ons ontvangen neem dan contact met ons op.

webmaster@oliviervannoort.nl 

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd