Stuur een bericht naar de stam

Even in het kort

Wat: De plusscouts

Voor wie: 21 jaar en ouder

Wanneer: Eén keer per maand op vrijdag van 19:30 - 22:30 uur

Waar: Honingerdijk 100b


Marleen (Coördinator)
alle leiding

alle begeleiding
alle vrijwilligers

 

 

Plusscouts

Plusscouts, huh?

Naar plusscouts, (ook stam genoemd), ga je als je te oud bent voor de roverscouts. Plusscouts zijn leden zijn 21 jaar en ouder. De meeste geven leiding bij één van de speltakken of hebben een ondersteunende functie die belangrijk zijn voor een goed draaiende groep. Als plusscout ben je vrijwilliger en lever je een actieve bijdrage aan de vereniging, bijvoorbeeld door mee te werken in één van de vele projecten of door in de groep te helpen bij activiteiten en andere vrijwilligersklussen.

De plusscouts hebben geen eigen uniform, maar bij groepsbijeenkomsten dragen ze een uniform in een van de kleuren van de andere speltakken of een trui of shirt van scouting.

Bij scouting Olivier van Noort komen de plusscouts één keer per maand bij elkaar. De ene keer worden er klussen uitgevoerd die gedaan moeten worden. De andere keer wordt er een programma gedaan wat van te voren door een tweetal van de leden is bedacht.

De opkomsten zijn altijd erg leuk en gezellig. We doen altijd spectaculaire dingen. Elk jaar komen er dingen terug zoals Arts Triviant, SinterKerst en een grote skatetocht.

 

Doorzetters gezocht

Als plusscout ben je vrij-
williger en lever je een
actieve bijdrage aan de
vereniging, bijvoorbeeld door je kennis over te dragen tijdens evenementen of trainingen, je geeft leiding bij een speltak of werkt mee met één van de vele projecten of door in je groep te helpen bij activiteiten en andere vrijwilligersklussen. Ben jij een doorzetter en hou je van aanpakken. Mail ons of kom eens lang om te kijken.

 

30% Avonturier
28% Teamspeler
22% Waaghals
20% Bijdehand
_______________
100% Scout
 

 

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd