Lid worden bij onze scouting?

Je mag altijd de eerste drie keer gratis komen kijken of scouting wat voor je is. Je doet dan gewoon mee met alle activiteiten en maakt op deze manier kennis met scouting en onze groep. Neem gerust contact met ons op als je een keertje wil komen kijken, dan weet je zeker dat we er zijn. Merk je dat je het hartstikke leuk vindt bij ons? Dan kan je lid worden! Om lid te worden vullen je ouders het inschrijfformulier in. De leiding gaat nu inplannen wanneer je geïnstalleerd wordt. 

Installeren

Installeren houdt eigenlijk in dat je er helemaal bij komt te horen! Voor de installatie trek je je nieuwe Scoutfit aan. Van ons krijg je dan je nieuwe das en de benodigde insignes. Ouders (met camera's) zijn altijd welkom bij deze ietwat plechtige gebeurtenis.  

Kosten

Vanaf de installatie ben je echt lid van de groep en ga je dus ook contributie betalen. De contributie bedraagt 12 euro per maand en wordt door een machtiging iedere maand automatisch afgeschreven. Als lid ben je ook automatisch lid van Scouting Nederland. Een gedeelte van de contributie wordt daarom door de Olivier van Noortgroep afgedragen aan Scouting Nederland. Verder betaal je éénmalig installatiegeld. Hiervoor ontvang je onder andere onze  groepsdas, een dasring en diverse badges voor op je blouse.  

Kampen

Voor de kampen die plaatsvinden betaal je kampgeld. De hoogte verschilt per kamp en wordt doorgegeven bij de informatie over het kamp. Soms wordt voor andere activiteiten een bijdrage gevraagd.

Gratis meedoen

Een keer meedoen?
Dan dagen wij jou uit! Vanaf je vijfde kun je lid worden bij Scouting Olivier van Noort. Iedere week zorgt jouw leiding voor een leuk nieuw en uitdagend programma aangepast op jouw leeftijd en interesses. Twijfel je om lid te worden en wil je eerst weten of wij echt zo leuk en gezellig zijn als wij beweren? Kom dan 3 keer gratis mee doen. Meld je hier aan dan weten wij dat je komt. En als je toch komt, neem dan je vriend(in) dan ook mee, die mag ook gratis meedoen.

30% Avonturier
28% Teamspeler
22% Waaghals
20% Bijdehand
_______________
100% Scout
 

 

 

Our website is protected by DMC Firewall!