Lid worden bij onze scouting?

Je mag altijd de eerste drie keer gratis komen kijken of scouting wat voor je is. Je doet dan gewoon mee met alle activiteiten en maakt op deze manier kennis met scouting en onze groep. Neem gerust contact met ons op als je een keertje wil komen kijken, dan weet je zeker dat we er zijn. Vul het 3x komen kijken formulier in. Binnen 7 dagen nemen wij contact met je op. Ik wil komen kijken formulier.
Merk je dat je het hartstikke leuk vindt bij ons? Dan kan je lid worden! Om lid te worden vullen je ouders het inschrijfformulier in. De leiding gaat nu inplannen wanneer je geïnstalleerd wordt. 

Installeren

Installeren houdt eigenlijk in dat je er helemaal bij komt te horen! Voor de installatie trek je je nieuwe scoutfit aan. Van ons krijg je dan je nieuwe das en de benodigde insignes. Ouders (met camera's) zijn altijd welkom bij deze ietwat plechtige gebeurtenis.  

Kosten

Vanaf de installatie ben je echt lid van de groep en ga je dus ook contributie betalen. De contributie bedraagt 13 euro per maand en wordt door een machtiging iedere maand automatisch afgeschreven. Als lid ben je ook automatisch lid van Scouting Nederland. Een gedeelte van de contributie wordt daarom door de Olivier van Noortgroep afgedragen aan Scouting Nederland. Verder betaal je éénmalig installatiegeld. Hiervoor ontvang je onder andere onze  groepsdas, een dasring en diverse badges voor op je blouse.  

Kampen

Voor de kampen die plaatsvinden betaal je kampgeld. De hoogte verschilt per kamp en wordt doorgegeven bij de informatie over het kamp. Soms wordt voor andere activiteiten een bijdrage gevraagd.