Welpen spelen met elkaar in de jungle van Mowgli, Shanti en junglebewoners zoals Baloe de beer, Kaa de slang, King Louie de orang oetang en Ikki de egel of Dahinda de brulkikker. Deze beesten helpen de welpen en Mowgli te overleven in de jungle. Elke week beleef je samen met je welpenvrienden de spannendste avonturen bij scouting.

De welpen speltak op Olivier van Noort bestaat momenteel uit 25 welpen (jongens en meisjes van 7-11 jaar). Voor meer informatie neem dan contact op via ons email adres.

Een opkomst

We hebben elke zaterdagmorgen van 14.00 tot 17.00 uur opkomst. Geen opkomst ziet er hetzelfde uit. Elke week doe je iets anders. Zo zit je binnen in het clubgebouw te werken aan een bijzonder werkstuk en zo ren je je rot tijdens een spelletje 'Hollandse Leeuwen' op het veld. Naast alle verrassende activiteiten die je leiding bedenkt als postenspelen, kampvuur maken, en kabelbanen bouwen zijn er ook vaste onderdelen die elke welp doet. Zoals openen en sluiten van de opkomst, de wet en de belofte en insignes verdienen. Verder is er éénmaal per jaar een weekendkamp op Olivier van Noort en in de eerste week van de zomervakantie vertrekken wij voor een week zomerkamp naar het clubgebouw van een andere groep in Nederland. Dit is altijd het hoogtepunt van het seizoen.

Welpenwet

Een welp speelt samen met de andere in de rimboe.
Hij is eerlijk, vriendelijk, houd vol.
Een welp zorgt goed voor de natuur en respecteert zichzelf en andere.

Wie is nou wie?

Naam Jungle naam Dier
Esmee Raksha Wolf
Hugo Akela Wolf
Jurre Kaa Slang
Remko Phao Wolf
     


Stuur een bericht naar de welpen

Even in het kort

Wat: De welpen

Voor wie: Kinderen van 7 t/m 11 jaar

Wanneer: Elke Zaterdag van 14:00 - 17:00 uur

Waar: Honingerdijk 100b


Leiding:

Hugo (teamleider)
Esmee
Jurre
Remko