Wij zijn de explorers of de explo’s. Wij zijn een groep van 15- tot 18-jarigen die zelf onze opkomsten regelen en daarin ook heel erg vrij worden gelaten.

Aan het begin van het seizoen gaan we met zijn allen bij elkaar zitten en bedenken we wat we met alle opkomsten gaan doen. Vind jij dat we een gigantisch groot vuur moeten maken? Gooi het in de groep en wie weet mag jij die opkomst wel organiseren.
Geen enkele opkomst is hetzelfde bij ons. Filmavonden, pokeren, vlotvaren, hiken, koken en actieve spellen. We doen het allemaal bij de explorers.

Natuurlijk vinden wij dat we oud en wijs genoeg zijn om alles zelf te regelen, dus echte leiding hebben we niet meer nodig. Maar als het toch net fout gaat, net dat ene plan strandt, hebben we de begeleiding. Zij zijn er om ons te helpen als we het nodig hebben en zorgen voor dat beetje extra om de opkomst toch weer een knaller te maken. Ze zijn er niet om opkomsten te bedenken of te regelen, ze leiden alles alleen een beetje in goede banen.

Wil je nog iets meer een impressie van hoe onze opkomsten eruit zien? Elke zondag komen wij bij elkaar van 19.30 tot 22.00. Lijkt het je wat? Kom dan gerust een keertje langs!

Stuur een bericht naar de explorers

Even in het kort

Wat: De Explorers

Voor wie: Jongeren van 15 t/m 18 jaar

Wanneer: Elke vrijdag van 19:30 - 22:00 uur

Waar: Honingerdijk 100b


Begeleiding:

Saskia (teamleidster)
Caitlin
Roshni
Shushilla