Iedere scoutinggroep heeft een bestuur. Het bestuur is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de groep: de kwaliteit van het spel, een accommodatie, voldoende leiding en een financieel gezonde vereniging.
Binnen het bestuur hebben we een voorzitter, secretaris en penningmeester. Daarnaast hebben we groepsbegeleiders en algemeen bestuursleden.

Het bestuur wordt bijgestaan door diverse commissies. Hierin zitten kaderleden van de verschillende speltakken en een bestuurslid als contactpersoon. De commissies voor de grote activiteiten worden jaarlijks opnieuw vastgesteld.
Uiteraard zijn wij ingeschreven bij de kamer van koophandel en zijn onze statuten en huishoudelijke reglement notarieel vastgelegd.

Ondanks dat er nu geen vacature voor een bestuursfunctie is staat het bestuur open voor nieuwe ideeën en mogelijkheden die nieuwe leden kunnen bieden. Hou je van aanpakken en vind je het leuk om vergaderingen bij te wonen, administratie te doen, of netwerken. Neem gerust contact op met de voorzitter.

Even in het kort

Voor wie:
     23 jaar en ouder

Wanneer:
     Zelf te bepalen

Waar:
     Honingerdijk 100b, Rotterdam

Leden:
     Ad (Voorzitter)
     Bert (Secretaris vereniging)
     Vacant (Secretaris stichting)
     Jaap (Ledenadministratie)
     Marco (Penningmeester)
     Joop (Lid)
     Mick (Groepsbegeleider)
     Bas (Groepsbegeleider)
     Rob (Verhuur gebouw)