De roverscouts bestaan uit mensen van 18 tot en met 21 jaar. Meestal komen we op zaterdagavond vanaf 7 uur bij elkaar om gezellig samen iets te gaan doen. Dit kan variëren van brood bakken boven een zwevend kampvuur tot ´s nacht abseilen of een ruimte verbouwen. De roverscouts bestaan uit een hechte groep met een eigen semidemocratisch bestuur, bestaand uit voorzitter, penningmeester en secretaris.

Sommige leden zijn tevens leiding. Doordat de roverscouts vooral ’s avonds actief zijn, staat dit elkaar niet in de weg. Binnen de groep zorgen de roverscouts voor vermaak door middel van practical jokes en andere ludieke grappen. Ook bereiden de roverscouts af en toe opkomsten voor, voor de jongere speltakken, zodat de leidingteams een voorbeeld hebben voor de rest van het seizoen.

De roverscouts organiseren ook verscheidende activiteiten of verzorgen het terrein om het gebouw.

Ben je enthousiast geworden, stuur dan een flimpje van jezelf naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en hoe gekker je film hoe sneller we je verzoek in behandeling nemen.

Stuur een bericht naar de roverscouts

Even in het kort

Wat: De roverscouts

Voor wie: Jongeren van 18 t/m 21 jaar

Wanneer: Elke zaterdag van 19:00 - 23:00 uur

Waar: Honingerdijk 100b


Adviseur:
Joop
Wouter